Локомотив ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Ето докъде стигна изграждането на трибуна “Бесика”

Продължава работата по изграждането на трибуна “Бесика” на стадион “Локомотив”, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg. Със всеки изминал ден трибуната придобива все по приятен вид, като феновете на черно-белите със сигурност могат да бъдат доволни.

profittips-the best football tips

В момента по съоръжението се работи на пълни обороти, като тече работа по изграждането на редовете. Благоприятното време пък е предпоставка за още по бърза и интензивна работа от страна на работниците.
TribunaPlovdiv.bg припомня на читателите си, че скоро се очаква да се започне работа и по южната страна на стадиона, където се намира сектора за гости.

profittips-the best football tips

Мястото за навлизане на тежката техника вече е изчистено и свободно, което означава, че много скоро ще се започнат ремонтни дейности и там.

profittips-the best football tips

Вижте как тече строителството на “Бесика” в прикаченото видео:

Коледа на четири колела от Palms Bet

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker