бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Гиздаков: Искаме покрит стадион, Илиян Филипов да не си измива ръцете с Цветан Василев

Борис Гиздаков, който е председател на Управителния съвет на Сдружение “ПФК Ботев Пловдив” коментира днешният протест на привържениците на “жълто-черните”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg

”Причините за протеста са три – има прекалено изразходване на средставата, второ срока по договора за обществена поръчка за първия етап изтече миналия месец, а стадиона не е завършен така както е по договор.

Първия етап по наше настояване трябва да включва стадион с четири сектора и напълно покрити и то със седалки в тези сектори. Да се въведе в екплоатация целия строеж, за да има лиценз от БФС.

Втория етап е за търговски обекти, за да има и лиценз от УЕФА от четвърта категория. Ние правим този протест с искания – да бъде готов първия етап. Осигурените 12 милиона по сметка на Общината, да се направи целия покрив. Този ангажимент трябва да бъде изпълнен.
Настояваме за ремонт на некачествено извършените стройтелни работи. Направихме обиколка с кмета и видяхме много некачествени СМР. Това не бе оспорвано от никой и строителя каза, че ще оправи нещата със собствени средства.
Когато се изпълнят тези условия, може стадиона да бъде готов с първия етап. Този стадион е едно цяло, той не е строеж на Цветан Василев или Илиян Филипов. Втория трябва да поправи нещата, дори и да има дефекти от първия строител.

Няма как да си измиват ръцете с дефекти, които са останали от Цветан Василев, трябва да ги оправят и тях”, заяви Гиздаков пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker