Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Адвокат Микински: Над 160 камери снимат денонощно на “Колежа”! Нека полицията си свърши работата

Членът на борда на директорите на Ботев (Пловдив) адвокат Слави Микински разкри повече около случващото в “жълто-черния” клуб и по-конкретно скандалите, които се разразиха с строителя на “Колежа” – Илиян Филипов.

“Поводът да съм тук не са успехите на нашите футболисти, а някои наболели проблеми около клуба. Клубът беше подложен на безпрецедентна атака в последните 6 месеца. Това бяха действия, идващи извън клуба. На първо място започна с демонтажа на турникети, ограничаване на достъпа до скайбоксове, спиране на асансьори. Всичко това кулминира във физическа саморазправа на територията на стадион “Христо Ботев”. Нашата цел е стадион “Христо Ботев” да бъде безопасно място и всички хора да се радват на играта на футболистите и на техните успехи.

Стигна се до такъв момент, че клубът трябваше да вземе отношение. Моля да се върнем към нормалността и към задълженията, които сме определени да изпълняваме. Да осигурим комфорт на спортно-техническото ръководство да проведат максимално добра подготовка на състезателите, защото всички тези събития, малко или много, влияят на играчите. Искаме това да спре!

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Инцидентът се е случил вероятно ноември месец. До този момент официално никой не се е обръщал към Ботев да търси или предоставя информация. Нашият клуб официално не е информиран за съществуването на този инцидент. Записи и всичко, което ни е било поискано, сме го предоставили на компетентните органи. Доколкото знам, в момента тече разследване и чакаме резултатите. Това беше удар към наши служители и фенове, които се обърнаха към нас. Имахме възможност да покажем тези кадри.

На стадиона има повече от 160 камери, които снимат постоянно. Служителят имаше намерение да подаде жалба още тогава, но впоследствие се отказа. Това е негово лично решение и затова тези кадри не сме ги показвали тогава.

Въпросните лица, които бяха арестувани, бяха назначени от клуба с цел да развиват охранителната дейност на стадиона и на базата в Коматево. След дълъг анализ, който направихме, решихме, че охранителната дейност трябва да бъде преструктурирана. Нашето убеждение е, че тази дейност трябва да се развива вътре в клуба. Започнахме да търсим хора, които имат опит. Невинаги решенията са правилни. Ако тези лица бъдат намерени за виновни, те ще си понесат наказанията. Това не са нашите хора, които да развиват тази дейност.

tribunasofia

Запознахме се със становището, свързано с причините за спирането на електрозахранването. Според нас те са различни от това, което беше съобщено. Становището ни е, че има някаква външна намеса и затова сме призовали полицията да си свърши работата, да установи истинските причини”, заяви адвокат Микински пред TribunaPlovdiv.bg.

Думата имаше и председателят на “Сдружение ПФК Ботев” Борис Гиздаков, който пък отправи интересен призив към “жълто-черната” общественост.

“В навечерието на пролетния полусезон, като представляващ “Сдружение ПФК Ботев”, аз искам да споделя две неща. Първо – искам да напомня, че строителството на стадиона стана възможно благодарение на ботевистката общност, която в продължение на 10 години водеше борба за осигуряване на средства за строежа на стадиона. Другият “виновник” да се случи това е г-н Бойко Борисов, който лично се ангажира с каузата да се строят два стадиона в Пловдив. Трето – трябва да благодарим на всички общински съветници, които неколкократно гласуваха средства, за да продължи строителството на двата стадиона.

Ясно е, че това са парите на данъкоплатеца. Това са парите на всички нас в тази зала. Аз вярвам, че феновете на Ботев ще бъдат добри стопани на този стадион и ще го опазят от посегателства. Ако трябва, ще тровят мишки и ще трепат хлебарки, но ще запазят своя дом.

Обръщам се към огромната фенска маса на Ботев – “не се поддавайте на манипулации, идвайте редовно на стадиона и подкрепяйте любимия отбор. Нека правим от всеки мач малък празник, защото позитивната енергия, с която се зареждаме, ни прави по-добри, по-щастливи и прави живота ни по-добър. Ние обичаме футбола заради играта, не за власт, имоти или пари”, сподели Гиздаков пред TribunaPlovdiv.bg.

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker