Ботев ПловдивТопФутбол

Гласуваха нови 6 млн. лева за “Колежа”, стадионът ще бъде завършен до октомври

На днешната сесия на Общински съвет бяха гласувани нови 6 млн. лева за цялостното завършване на стадион “Христо Ботев” (изцяло покрит с козирка и фасада), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Така бе изпълнено и искането на собственика на фирма ПИМК и строител на “Колежа” Илиян Филипов, за да може той да има гаранция за средствата, които ще инвестира.

profittips-the best football tips

На сесията бе прието и предложението на зам.-кмета Величко Родопски за издаване на запис на заповед за 17 195 400 лева. 31 гласуваха “За”, 1 “против” и 10 “въздържал се”.
Освен това бяха гласувани и наемите, които клубовете ще плащат на Общината, за стадионите Локомотив и Христо Ботев. За “Лаута” сумата е 4853,99 лева без ДДС, докато за “Колежа” тя е 5549,54 лева без ДДС.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker