Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Гласуват 24 млн лева за “Лаута” и “Колежа”! Ясна е банката, която отпуска средствата

Общинският съвет на Пловдив трябва да одобри кредитна финансова институция за предоставяне на заем в размер на 24 милиона лева на Община Пловдив за довършването на строежа на стадионите “Христо Ботев” и “Локомотив”. Това стана ясно след публикуване на дневния ред за предстоящата сесия на Общинския съвет в града.

От документите, които ще бъдат внесени за обсъждане, се вижда, че за двете спортни съоръжения ще се отпуснат по 12 милиона лева.
В предложението на заместник-кмета на Пловдив Величко Родопски, което ще се гледа на сесията на Общинския съвет на 27 октомври (четвъртък), е уточнено, че в срока за депозиране на оферти за участие от финансови институции са представени четири оферти. След обявяване на класирането, участникът, класиран на първо място е „Уникредит Булбанк“ АД.
Girl in a jacket
В проекта на договор е записано, че гратисният период за погасяване на главницата на кредита е до 42 месеца от датата на подписването му, тоест до месец май 2026 година.

4 дни Октомврийско Колело на Късмета: Завърти и Спечели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker