Ботев ПловдивФутбол

Георги Тютюков: Държава и Община трябва да обединят сили за доизграждането на ст.”Христо Ботев”

Държавата и Общината трябва да обединят усилия с футболен клуб Ботев, за да се завърши изграждането на стадион “Христо Ботев”.

Такова мнение изказа пред БТВ заместник-кметът по спорт и младежки дейности Георги Титюков в материал, посветен на недовършения стадион в центъра на Пловдив.

По думите му този стадион е нужен на града, тъй като Пловдив към този момент не разполага с такава голяма открита сцена за 20 000 души.

Представителят на мажоритарния собственик на акциите на Ботев Пловдив в ръководството на клуба Борис Гиздаков пък обяви, че съоръжението може да бъде довършено, ако от Общината или държавата дадат заем, който впоследствие да бъде възстановен.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

От БТВ припомнят, че вече четвърта година една от емблемите на Пловдив тъне в разруха. Старото съоръжение беше разрушено, за да бъде построен модерен стадион, на който да се играят полуфинали от “Шампионска лига”. Заради фалита на КТБ обаче строежът спря. До момента са инвестирани около 10 милиона лева, а за завършването му са нужни още около 30 милиона лева.

Подобни

4 Коментара

  1. Тютюков,долен жълт педал,отивай да въртиш свирки на Пеевски да ви отпусне пари!Ако за пореден път видим държавен подарък за комунистическото отборче,това стадионче ще гори като факла…

  2. Кога един път жълтурите ще направят нещо САМИ,без друга помощ…кога питам???

  3. Тютюков ли си къв си какви държавни пари говориш това да не ти е бащиния държавната хазна в частно дружество я по полека с изказванията или го правете общински със друго име примерно ст Академик

  4. Т.н. г -н,титюков от чие име говори, това на общината или от името на неясно търговско частно дружество с неясна собственост и с милиони тежести, което уж всеки иска ама собственоста му да не е на негово име. А като общински служител не би ли трябвало тия думи да са за стадион Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker