БотевФутбол

Георги Самуилов благодари на Бойко Борисов и Здравко Димитров, покани „бултрасите“ утре на Колежа

Президентът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов изрази благодарност към министър-председателят на България Бойко Борисов и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

TribunaPlovdiv.bg публикува изявлението на боса на „канарчетата“ без редакторска намеса:

От името на ПФК Ботев и като негов президент изказвам огромна благодарност към решението на г-н Бойко Борисов и правителството на Република България за отпускането на 25 млн. за довършването на проекта за най-голямата мечта на всички ботевисти – стадион „Христо Ботев“.

Изказвам своите благодарности и към кмета на град Пловдив – г-н Здравко Димитров, за положителното отношение към нашия Клуб и вижданията му за цялостното развитие на спортната инфраструктура в града.

Отправям покана към „жълто-черната“ общественост в съботния ден от 11:00ч. за среща с премиера на Република България – г-н Бойко Борисов, която ще се състои в нашия дом – стадион „Христо Ботев“.

С уважение,
Георги Самуилов

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и без карта

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker