Ботев ПловдивЛегендиФутбол

Георги Попов-Тумби: В Ботев (Пд) положението от години е “Стани ти, да седна аз”!

Напълно разбирам Румен Чандъров и Георги Самуилов. Хората имат основание да вземат такова решение, заяви легендатана Ботев (Пд) Георги Попов-Тумби пред в.”Меридиан мач”.

“Ще се радвам, ако наистина продължат да помагат финансово на школата на Ботев. Това, което направиха феновете, не е начинът, по който трябва да се протестира срещу решение на ръководството. Не мисля, че е тяхна работа да сменят и да назначават треньор. Такива неща не са от тяхната компетентност. Не знам дали ще могат да управляват клуба. Според мен някой ги е подвел”.

“Аз не мисля, че „синята принадлежност” на Николай Митов е причината за тяхната реакция. Прекалено несериозна е. Да, играл е в Левски, бил е треньор в Левски, но в днешно време мисля, че всеки щом започне работа в даден отбор, става от него. Преди години трансферите бяха много по-малко и ставаха доста по-трудно. Дори и тогава обаче много играчи и от Левски, и ЦСКА идваха при нас в Ботев”.

“Дълги години треньор ни беше местен човек като Георги Генов, но не можахме да станем шампиони. След това дойде човек от София като Васил Спасов – Валяка. Той си обичаше много Левски, беше играл много години в Левски, но въпреки това ни направи шампиони през 1967 година. Ето ви едно доказателство, че няма значение дали е от Левски или не, а да свърши работа”.

“Не ми се вярва собствениците да са назначили Митов, за да предизвикат реакцията на феновете и да я използват като мотив, за да си тръгнат. Прекалено невероятно ми изглежда и чак в такива теории на конспирациите не вярвам”.

“Бъдещето на Ботев за мен е неясно. Не знам дали феновете ще могат да управляват успешно клуба. Мисля, че е по-вероятно да не се окаже добро това което предстои на Ботев”.

“За съжаление от дълги години при нас положението винаги е било „Стани ти, да седна аз”. Постоянно е имало боричкания и някой е искал да заеме мястото на някого. Аз мисля, че и арабски шейх да си намерим за благодетел – ще има проблеми при нас”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker