Ботев ПловдивНационалиПловдивчаниФутбол

Георги Купенов с цял мач, Рангел Игнатов влезе като резерва при победата на България U18

Светослав Тодоров дебютира с победа като селекционер на юношеския национален отбор до 18 г. „Младите лъвове“ надиграха „Айнтрахт“ Брауншвайг с 2:0 в контрола, която се игра в Барзингхаузен.

Александър Георгиев застраши противниковата врата  още в деветата минута. Не след дълго добрата ни игра се увенча с успех и Божидар Краев вкара хладнокръвно от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Александър Георгиев. В 30-та минута Томас Цвятков се оказа най-съобразителен след центриране от фаул и удвои преднината на България.

През второто полувреме и в двата отбора бяха направени доста промени, но не се стигна до много чисти положения за гол, с изключение на един опасен удар на Георги Гушлев в 54-та минута.

Следващият мач на тима е в четвъртък от 13:00 българско време срещу Каленбергер Ланд.

След това на 28.03 (събота) тимът ще замине за Холандия, където ще изиграе един приятелски мач срещу състава на Холандия, набор 1997 на 29.03.2015 г. (неделя) от 16:30 часа българско време.

Ето и мнението на селекционера Светослав Тодоров:

Доволен съм от играчите, раздадоха се на терена, показаха желание и старание, помагаха си, бяха перфектни. Важното е да продължаваме да работим и да се трудим. Моята философия е да се играе за отбора и футболистите да си помагат един на друг. Нямаше индивидуализъм. Единствено по този начин играчите могат да се развиват. Всички са в добро състояние, нямаме проблеми с контузии. Организацията и в България и тук е перфектна, изключително съм доволен от условията, които са ни предоставени.

Съставът на България:

1. Михаил Михайлов

3. Георги Купенов

5. Венцислав Керчев

7. Николай Минков (Китан Василев)

8. Александър Георгиев капитан (Динко Митрев)

10. Томас Цвятков (Мартин Кирилов)

11. Божидар Краев (Рангел Игнатов)

13. Галин Минков (Стефан Иванов)

14. Георги Гушлев (Стойчо Атанасов)

16. Стефан Аличков (Ростислав Петров)

20. Ангел Максимов

bfunion.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker