Букмейкърски новини и казино бонусиФутбол

Генералният спонсор на Левски с изненада за феновете

Хеттрик във вълнуващо дерби пред препълнени трибуни, невероятна асистенция за победен гол в последната минута или пък невъзможно спасяване миг преди последния съдийски сигнал… Това са само малка част от причините, поради които даден играч може да се сдобие с легендарен статут сред феновете и да се превърне в техен любимец.

Точно с тази идея генералният спонсор на „Левски“ ще започне официалното връчване на наградата „Palms Bet Играч на феновете“. Това ще стане на първия мач на „Левски“ от втория полусезон на българското първенство – при домакинството на „сините“ на „ЦСКА 1948“.

Това е приз, чийто носител ще бъде определян от привържениците чрез гласуване на сайта levski.vote. Отличието ще отиде в ръцете на най-добрия играч, независимо дали е двубой от шампионата или от турнира за Купата на България.

Феновете на ПФК „Левски“ ще имат възможността да дадат гласа си за своя фаворит на специално разработената за случая платформа levski.vote. Гласуването ще бъде активно от началото на второто полувреме на всеки един двубой на „сините“ до 15 минути след последния съдийски сигнал! Нещо повече, всички гласували ще могат да участват и в томбола с награди, осигурени от генералния спонсор на 26-кратния шампион на България!

„Palms Bet Играч на феновете“! Ти избираш…

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker