Левски СофияПърва Лига

Ганев: Разделението сред феновете на Левски е заради лошото управление на клуба

Бившият член на НС на Левски – Петър Ганев беше гост в предаването “120 минути” по bTV, където сподели своята версия за скандалите на “Герена”. Икономистът изрази мнение дали е възможно в клуба отново да се възцари обединение.

“Имахме период на кампания за спасение, разпад между привържениците и после новото съграждане, което дойде с идването на Стоилов. Ефектът от връщането на Мъри е следният – 4,6 млн. лева. Едно е финансова отчетност, но има много специфики. Друго е реален паричен поток – стадион, магазин, привърженици.. Бюджетът на Левски е 1 млн. – 1,5 млн. лева на месец, за да поддържаме текущото състояние. Много по-трудно е да изчистим старите дългове. Ако грубо може да кажем – старите дългове са 30 млн. Едни 17-18 е към стари собственици, които казват, че не си ги търсят. Другият голям дълг е грубо около 12 млн. към НАП. Това е камъкът, който тежи на Левски. Този дълг към НАП трябва да бъде решен.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Левски не може без спонсор. Проблемът в Левски е какъв е моделът на управление и в крайна сметка къде е балансът. Постепенно този баланс се счупи. Още от мачовете с ПАОК е имало някакъв хибриден модел на управление. Стратегическото управление било за спонсора, а отпуските и хотелите за изпълнителния директор. Случилото се покрай Общото събрание е, че Наско Сираков постепенно избра страната на управление заедно със спонсора. Те заедно правят всичко. Това доведе до напускането на старши-треньора.
Договорът за управление позволява всичко, но в клуба имаше независими хора, които не дават да им се мешат. А когато имаш хора като Мъри и Ивков е много трудно да се изпълнява този договор за управление.
По всичко личи, че се стигна прекалено далеч. Във футбола има много искри. Наско и Мъри знаят какво е да си на терена. Има шанс да се загърби всичко, но трябва да се спре и както казваше Сираков преди време “акциите на Левски не могат да бъдат оръжие”. Изгоря безвъзвратно идеята Наско да бъде пръв сред равни левскари.
bet365
Ако ще изграждаме мостове, не трябва да ги “изгаряме”. Говорих с Йончо Арсов. Не са трити данни от лаптоп. Тя е на флашка, всички треньори от школата имат данни за младите футболисти. Всяко едно разделение на привържениците е функция на лошото управление в клуба. Това се случва сега. Ако ще има лекарство, лекуването е, когато Сираков стане пръв сред равни.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker