Левски СофияПърва Лига

Ганев: Един милион левскари по 10 лева и сме готови! Мъри няма да стои дълго, ако не се борим за титла

Членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев даде специално интервю за спортното шоу на “Дарик радио”. Той говори за актуалните теми около “синия” клуб.

“Идеята с емитирането на акции дойде от генералния спонсор още през ноември. Тогава се чакаше сделката и не се случи и сега се задейства. Във вдигането на капитала могат да се включат тези, които са акционери до 6 април. Ако на 6 април си акционер в Левски, можеш да участваш във вдигането на капитала и можеш да си купиш акции неограничено. Текущите акционери, които са над 1000 човека, чакат Общото събрание”, каза Ганев.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“При Иво Тонев имаше едно вдигане на капитала, което не се осъществи. Не е нужно да се купят всички акции, колкото толкова. Много е трудно всеки да стане акционер. Повечето обаждания в клуба са с въпрос: “Как да стана акционер?”. Ще дам пример, ако искаш да си купиш, трябва да имаш 1 или 10 акции, аз мога да ти прехвърля, но тогава аз няма да мога да запиша. Имам удостоверение, че притежавам 100 акции, нямам 10 хартийки, а една. Сложно е клубът да ми го скъса и да ми разпише 10 нови по 10 акции. Това ще го направи по-скоро Наско Сираков с неговите акции, не знам в какъв размер. В клубът се съставя контактна група, която да може да отговори на всички въпроси на хора, които имат ресурс, искат да закупят акции, но за момента нямат и да участват във вдигането на капитала. Ще опитам да разбия моите 100 акции. Искам да съм сигурен, че пътят към участие на организации е свободен”, продължи той.

tribunasofia

“Ако фенклуба в Хасково иска да участва, трябва да има юридическо лице. За нови акционери е по-сложно. По-скоро ще имаме бизнеси, които ще се включат. Надявам се, че Сдружението “Левски на левскарите” ще се включи във вдигането на капитала. Тези средства ще отидат за погасяване на задълженията към НАП. Нека всички идеи бъдат подкрепени. Няма как общата маса да запише огромен брой акции. Не знаем откъм бизнеса какъв е планът на спонсора. Не очакваме някакъв грандиозен приход, по-скоро ще бъде по-обран, за да покрием цялото задължение към НАП. Ако някой фенклуб се превърне в Сдружение, няма лошо. Това не е решението с големи букви, но е някаква стъпка. Не мисля, че Левски е близо до фалит, не знам защо трябва да се стига до този край. Сега имаме един дълг, той е към НАП. Към бившите собственици, към Божков, е спорно”, продължи Петър Ганев.
bet365
“Във футбола странното е, че можеш да продадеш най-добрите си играчи, ако има оферти, после има други оферти. Парите, които ще излязат на терена в Кърджали, са повече от задълженията към НАП. Изпуснахме голям приход от Европа, но той може пак да дойде. Ако работиш правилно, ще станат реални приходите от трансфери и евротурнири. Основното е какъв е пътят напред. Нормално, клуб “АнтиЛевски” винаги ще е жив. Клубът показа, че може да постига високи футболни и финансови резултати. Пътят напред минава през неща, които четем в думите на Мъри Стоилов, в частност честност. Миналото не ти гарантира успех в бъдещето”, каза членът на НС на Левски.
“В един момент може на Стоилов да му стане твърде много, но желанието му е да възроди клуба. Има достатъчно енергия. Има една реплика, която често се чува при левскарите: 1 милион левскари по 10 лева и сме готови. Не е лесно това, нито и “дайте да си дадем прошка и да продължим напред”. Трябва структурирана кампания. Дайте да намерим правилния модел с ясен хоризонт. Трябва да даем мандат на хората, които са в клуба. Време е да вземем титлата. Немислимо е да продължава това. Мъри Стоилов няма да стои дълго, ако няма да се борим за титла”, завърши Петър Ганев.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker