Новини

В ЦСКА проспали да направят трансфера на века, предложили им Салах през 2012 година, но…

0 коментара 📁 Извън Пловдив, Футбол 🕔12.май 2018
В ЦСКА проспали да направят трансфера на века, предложили им Салах през 2012 година, но…

Най-актуалният футболист в момента Мохамед Салах е бил предложен за трансфер в ЦСКА през 2012 година, но тогавашните собственици от “Титан” отказват да привлекат играча, оценяван тогава на 200 000 долара.

Мотивът им е, че няма свободно място за чужденец извън Европейския съюз. Това твърди бившият играч на “армейците” Илия Дяков пред “Меридиан Мач”.

Той от години работи в страната на фараоните, а Мо Салах е минал през него в школата на Пепси. Дяков вижда потенциала в в момчето, което прави първите си стъпки за мъжете в Ел Мокаулун. В Египет Салах бързо се прочува, но в чужбина остава непознат. Това кара Дяков да се свърже с Георги Димитров – Джеки, който да го препоръча на шефовете на ЦСКА.

Легендарният защитник приема задачата и предава препоръката на ръководството. Шефовете обявяват, че няма място, но за бъдеще ще имат едно наум. В крайна сметка обаче Салах се озовава в Базел, а останалото е история. Дяков и в момента е в Египет, където си търси нов отбор. Той е категоричен, че школата на Пепси и сега има момчета, които биха могли да играят във всеки един роден гранд.

Сподели тази статия с приятели

Подобни статии

Локо пусна семейни билети на ниски цени

Локо пусна семейни билети на ниски цени (0)

За да подкрепи родителите във възпитанието на децата им в любов към футбола, Локомотив Пловдив стартира инициативата "Семейно на мач“

Прочети повече

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *