Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

В ЦИФРИ: Локомотив стреля по-малко, фаулира повече, но с опит победи Монтана

Локомотив Пловди  победи с 2:0 гостуващия Монтана в срещата от 16-я кръг на Първа лига. Срещата се изигра във вторник вечер на стадион “Локомотив” под силен снеговалеж.

Естествено лошото време попречи на добрия футбол, но въпреки това, момчетата на Едуард Ераносян се наложиха и взеха трите точки от срещата. С тази победа, ”черно-белите” се изкачиха на четвъртото място и са вече само на две точки от третия Черно море, срещу който се изправят в петък от 17:30 часа отново на “Лаута”.

Макар и с два дни закъснение, екипът на TribunaPlovdiv.bg Ви представя статистиката от изминалата среща с Монтана.

loko-montana-statПритежанието на топката е почти равностойно, а впечатление правят многото фаулове, които са извършили двата отбора. Причина затова естествено има и лошото време, което бе достатъчна предпоставка за повече нарушения. Домакините са отправили и по-малко удари към вратата на гостите, но само с 5 точни изстрела те успяха да се разпишат два пъти, докато Монтана с шест удара не успя да се разпише и веднъж.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker