НационалиФутбол

В Холандия се чудят: България, къде събра тази защита?

Дай Боже, всеки да играе срещу такава защита, пожелаха си в Холандия, след като видяха какви ги творят нашите срещу Франция. “Оранжевите” се надяват нещата да не се променят и да се явим в този състав и срещу тях.

“България изненадващо наля олово в краката на Франция, но скоро всичко се обърка за източноевропейците. Българите се защитаваха умерено и от време на време. Третото попадение на Антоан Гризман изведе наяве доста колоритна личност като Даниел Пиргов. Играчът на Левски явно е забравил първото правило във футбола – никога не връщай топката в центъра.

И учениците знаят, че така най-лесно може топката да попадне в противника. Пиргов дълго се огледа, но направи точно обратното, за да я плъзне в краката на Гризман. Най-добрият футболист на Евро 2016 нямаше какво друго да стори и вкара”, коментира един от най-големите вестници в страната на вятърните мелници “Телеграаф”. Холандците обаче не бяха доволни от фиаското ни, защото така французите си вдигнаха самочувствието, убито от Португалия на финала на европейското.

“7 дни спорт”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker