НационалиТопФутбол

В Северна Македония с нова провокация срещу България

Проблемите около срещата между националните отбори на Северна Македония и България тъкмо позатихнаха малко и отново от западната ни съседка намериха начин за да атакуват националния ни тим, съобщава „Мач Телеграф“. Този път те се захванаха заради статистиката от суперкомпютър, който изчисли шансовете на всички отбори за класиране на Европейското първенство през 2024 година.

Суперкомпютър, занимаващ се със статистика и прогнози, обяви, че намиращият се в нашата група тим на Сърбия е четвърти в списъка на фаворитите за директно класиране на ЕП. Според We global football западните комшии имат 98,32% шанс да заемат първите две места, а пред тях са само Португалия с 99,44, Дания 99,32 и Швейцария с 98,52 % шансове.

Унгария е вторият фаворит за продължаване напред в група G с 88,92 процента шансове. На Черна гора не се дават много, само 9.00, на българския тим – 3.48%, докато Литва е на дъното с 0.28 процента шансове.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Любопитно е, че Северна Македония е в „група на смъртта“, със съперници като Италия, Англия и Украйна, но има по-големи шансове от нас – 6,00%. Това накара медиите в Скопие отново да се заядат с нас.

„И интересно, по-малко и нелогично, Македония при такава „група на смъртта“, има малко по-големи шансове от съседна България, която получи много по-лесна група от нас, в която могат да се надяват, но компютри и анализатори не вярват в източната ни съседка, така че дори нямат четири процента шанс за ЕП“, пише изданието Sport1.mk.

tribunasofia

Както е известно, северномакедонските медии не пропускат повод да накърнят националното самочувствие на България, въпреки победата ни над техния национален отбор в последния мач между двата тима в Лигата на нациите.
bet365
Тогава те освиркаха позорно химна ни, облякоха националните ни герои Яне Сандански и Гоце Делчев във фланелки на македонския тим, и обявиха най-добрия ни футболист и капитан на тима Кирил Десподов за македонец.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker