Ботев ПловдивДюшФутбол

В Рома останаха очаровани от талант на Ботев

Младият талант на Ботев (Пловдив) – Станислав Шопов се е представител много добре по време на пробите в италианския гранд Рома. Антъни Рова, който организира пробния период на халфа, заяви, че юношата на пловдивчани е създал прекрасен имидж на младите български футболисти.

“Аз съм щастлив от това, което видях от Станислав на пробите. По време на своя престой тренира с отбора на Рома до 17 години под ръководството на треньора Франческо Балдини.

Станислав работи много добре на терена – през цялото време се движеше по терена, искаше топката, участваше във всички фази на играта, в нито един момент не се скри на терена.

Той показа не само качествата си на терена, погледът върху играта, но и характера, който демонстрира с тима. Сигурен съм, че след този престой Станислав вече има по-ясна представа какви са изискванията за футбола в Европа, как да подобри още нивото си и как да преследва европейските стандарти.

Накрая искам да уточня, че Станислав Шопов създаде много добър имидж на българските таланти като цяло и показа, че млади български играчи могат да намерят място във водещите европейски школи и отбори, какъвто без съмнение е Рома”, коментира Рова.

Станислав Шопов бе на проби в периода от 4-ти до 9-ти декември.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker