бетано най-добър сайт за слот игри
Баскетбол

В Пловив канят ученици на баскетбол

Ръководството на Академик Бултекс 99 стартира сътрудничество с центъра за чуждоезиково обучение Евро-Алианс Пловдив. Първата стъпка вече бе направена и от клуба раздадоха 150 билета на участниците в олимпиадата по английски език, проведена в центъра.

Билетите са за срещата реванш от плейофите за влизане във финалната четворка на Балканската лига срещу Башкими на 4 април в Колодрума. победителите в олимпиадата пък ще бъдат наградени от част от баскетболистите на мъжкия отбор на Академик Бултекс 99.

Вече са започнали преговори за очертаване на рамките на сътрудничеството. Идеите са децата от школата на пловдивския тим да изучават чужд език в Евро-Алианс, а учениците от езиковия център да посещават тренировки на техни връстници и евентуално – да се запалят по баскетбола. Всички знаем от какво значение е в днешно време да се знае и говори чужд език – особено за спортистите. Важно е да научим децата ни, за да създават по-добри комуникации и да им бъде по-лесно в личното и професионалното им развитие, коментира спортният директор на Академик Бултекс 99 Тина Димитрова.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker