Локомотив ПловдивФутбол

В Локо Пловдив чакат днес пари за заплати, Шведа си замина

Футболистите на Локомотив Пловдив стартират подготовката си на 12 януари в Пловдив. Играчите още чакат да получат дължимите им пари за заплати и премии.

Има вариант това да стане днес, ако в клуба бъдат преведени парите от телевизионните права. Нигериецът Ошобе Оладеле ще започне по-късно подготовка с Локо. Това информираха източници от клуба.
Тъмнокожият футболист, който бе повикан в олимпийския отбор на своята родина, се е разбрал с “черно-белите” шефове да се присъедини към тима след 20 януари.

В същото време Локо освободи защитника Ивайло Димитров. Двете страни се съгласиха да прекратят договора на футболиста по взаимно съгласие.

Новината съобщи административният директор на клуба Атанас Узунов. Бранителят претърпя тежка контузия още в дебюта си с “черно-белия” екип на 22 май 2013 година, когато в мача с Берое на “Лаута” счупи крака си.
Последва операция и дълго възстановяване. Заради тежката травма Димитров не успя да се наложи в титулярния състав на Локомотив и е решил да си търси нов отбор.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker