Локомотив ПловдивФутбол

В Локомотив (Пд) са на етап “изчакване” относно строителството на новата база

Ръководството на Локомотив (Пд) все още изчаква развитието на ситуацията около строителстово на новата база на клуба, която по предварителен проект трябва да бъде в с.Скутаре, Община Марица, каза собственикът на клуба Христо Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg.

От “Лаута” все още чакат решение на Общинския съвет на Община Марица. Собственикът на “черно-белите” Христо Крушарски желае да закупи 50 дка земя в местноста. Дали обаче това ще му бъде позволено от общинските управници е друг въпрос.

До това решение се стигна, след като Община Пловдив не удовлетвори желанието на Лококомотив (Пд) да строи база в кв.Тракия, Пловдив.

Според идейния план в с.Скутаре ще бъдат изградени 7 терена, като инвестицията ще бъде около 1,5 млн.лв.

Според наша информация разговорите между Община Марица и Крушарски ще бъдат подновени в края на септември или началото на октомври, когато босът на “смърфовете” ще се завърне от поредното си пътуването до Аржентина.

В същия период се чака и отговор от Общинa Пловдив относно ремонта на ст.”Локомотив”. Както знаете, преди седмица от “черно-белия” клуб входираха писмо с искане за извършване на подготвителни работи на стадиона отстрана на Общината в качеството й на собственик, за да може ръководството на “черно-белите” да внесе проекта за съгласуване с компетентните контролни органи.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker