Ботев ПловдивФутбол

В Ботев се събират на среща, обмислят бъдещето на клуба

Шефовете на Ботев Пловдив ще се съберат на среща за бъдещето на клуба. Това ще се случи непосредствено след последния мач за годината. В четвъртък канарчетата приемат Пирин Благоевград, пише вестник “Тема спорт”.

Босовете Ангел Палийски, Георги Самуилов и останалите от Управителния съвет ще обсъдят ситуацията в клуба. Най-сериозно внимание ще бъде отделено на финансирането. Както е известно, по средата на есенния дял собственикът Румен Чандъров обяви, че Ботев има пари само до Нова година. Нещо, което по-късно бе потвърдено и от Палийски.

Ще бъде обсъден начинът на издръжката на канарчетата, както и предстоящите зимни селекция и подготовка. За това ще бъде проведен разговор и с треньорския щаб, за да се видят неговите виждания кои футболисти ще бъдат освободени и какви да бъдат привлече ни. Ще се взимат само свободни агенти.2

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker