Ботев ПловдивФутбол

В Ботев се двоумят дали да продават

Приложената от Ботев Пд политика на налагане на млади и талантливи български футболисти търпи положително развитие. Въпреки всички катаклизми, през които трябваше да премине клубът, пловдивчани се борят със зъби и нокти да финишират в топ 6 след края на редовния сезон. В момента жълто-черните делят 4-ото място с Левски, пише “7 дни спорт”.

Фурорът и израстването, демонстрирано от младоците в лицето на нападателите Цветелин Чунчуков и Александър Колев, халфа Милен Гамаков, който дори вече получи първа повиквателна от Любослав Пенев за националния отбор на България, както и защитниците Радослав Терзиев и Божидар Васев, не останаха незабелязани дори за клубове от чужбина. „7 дни спорт” разбра, че в момента ръководството на Ботев буквално се изправя пред сериозна дилема, а именно дали да приеме бъдещи конкретни оферти за някои от споменатите си таланти. Преди време се появиха информации, че Чунчуков и Гамаков са в полезрението на тимове от Италия. Преди отварянето на зимния трансферен прозорец обаче конкретни оферти няма как да бъдат отправяни. На този етап нещата за някои от младоците са на фаза запитване. Както е известно, целта пред Ботев е да финишира в топ 6 след края на редовния сезон. На Коматево се очаква тепърва да изясняват дали да приемат оферти за свои играчи през зимата, или да изчакат до края на шампионата. От друга страна, осъществяването на изходящи трансфери през януари ще налее свежи пари в касата на клуба.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker