Ботев ПловдивФутбол

Стандарт: В съблекалнята на Ботев са разделени на групички

Играчите на Ботев (Пд) са разделени на групички, заради разривът в отношенията между капитана на тима Иван Цветков и треньора Петър Пенчев.Скандалът се разрази, след като опитният нападател бе изкаран от групата за срещата с Лудогорец преди две седмици, а това от своя страна накара двамата да си обърнат груб. Примерът на Цветков, да не си говори с треньора, последваха и други в отбора като Иршак, Стаховяк, Златков и Огнянов, научи “Стандарт”.

Пенчев успява да осъществи вербален контакт само с младите таланти Васев, Терзиев, Марин, Айтов и Казаков. Сърдитите звезди вече са уведомили шефовете, че напускат, ако не дойде нов треньор. Това обаче едва ли ще стане, тъй като ръководството на Ботев гласува доверие на Пенчев и за следващата кампания.

Цялата тази драма най-вероятно ще накара един от най-обичаните футболисти на “Коматево” да напусне клуба и да се отправи по посока родния Пирин (Бл) след края на настоящия шампионат.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Това ако е истина на този смешник Пенчев ще му еба майката ей мухльо разби отбора физкултурник събирай си багажа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker