Ботев ПловдивФутбол

В Ботев (Пловдив) правят среща на върха

Среща относно бъдещето на Ботев Пловдив като клуб и представянето на отбора ще се проведе днес. На нея ще присъстват четирима души – човек от УС, президентът Иван Джиджев, изпълнителният директор Тервел Златев и старши треньорът Велислав Вуцов. Те ще обсъждат финансирането, зимната селекция и избора на помощник на Вуцов, след като Костадин Видолов е отказал.

Наставникът ще обяви играчите, с които ще се раздели през зимата, като ще даде и списък с набелязани имена за привличане. Ще бъде обсъден и Въпросът с изтичащите договори на някои състезатели през лятото, пише вестник “Тема спорт”.

Приоритет на този етап е изборът на нов помощник-треньор след напускането на Георги Чиликов. Първият вариант – Видолов, е дал отрицателен отговор на поканата на Вуцов да влезе в щаба му.

Така бившият наставник и футболист на канарчетата дори не пожелал да чуе какви условия ще му предложат шефовете, тъй като до същински преговори не се стигна. Самият Вуцов миналата седмица бе почти убеден, че Видолов ще приеме предложението му, като дори заяви на пресконференция, че човекът, с когото преговаря, вече му е дал положителен отговор в предварителния разговор. Самият Видолов не отрече подобни разговори, като заяви, че всичко е въпрос на преговори и че всичко е възможно да се случи. През лятото той заедно с Марин Бакалов бяха изгонени от Ботев, след като кандидатурата им да водят съвместно тима не бе приета.

Самият Вили Вуцов пък е изправен пред дилемата дали да продължи да търси нов помощник-треньор, или да остане в екипа си само с Николай Киров-Белия.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker