Ботев ПловдивФутбол

В Ботев (Пд) не са си платили за скаутска система

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров е възпрепятстван в селекцията, която трябва да направи, твърди Меридиан Мач. Причината е, че от клуба не били платили вноската за скъпата система за наблюдение на играчи от чужбина Scouting System Pro.

Така специалистът не можел да гледа футболисти извън граница. След като жълто-черните проявиха интерес към хърватския защитник Славко Бралич се оказва обаче, че Белия няма как да гледа централния бранител.

Очаква се в близките дни бизнесменът Георги Самуилов да поиска акциите на клуба, като в момента 61% са собственост на Сдружението, а останалите 39% на ТЦ-ИМЕ. Веднага след като се джиросани акциите Самуилов щял да свика акционерно събрани, пише още Меридиан Мач. На него се очаква да бъдат направени сериозни промени в ръководството на клуба. Бизнесменът щял да доведе в Пловдив силен човек за изпълнителен директор на клуба.

Самуилов готви сериозни промени в Борда на Ботев (Пд)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker