Ботев ПловдивФутбол

Николай Киров изправен пред куп проблеми преди гостуването на Нефтохимик

Пред сериозни кадрови проблеми е изправен Ботев (Пд) предо гостуването си на Нефтохомик в Бургас на 9 декември в мач от 18-я кръг на Първа лига.

Омар Косоко и Крум Стоянов се оплакаха от травми след победата с 2:1 над Верея вчера и днес отидоха на преглед на ехограф, за да се види точно какво е състоянието им и дали ще могат да играят срещу “шейховете”.

Стенио и Жоао Паоло също се оплакват от травма, но при тях положението е по-добро и ще бъдат възстановени за предстоящата среща с Бургас.

Централният защитник Даниел Златков пък бе лишен от състезателни права за 2 мача и глобен с 1200 лева, поради натрупани жълти картони (9).

При това положение на него няма да може да се разчита за оставащите до края на сезона мачове с Нефтохимик в Бургас и с Пирин в Пловдив.

Всичко това идва на фона на изключително уределия състав на Ботев в последно време и липсата на ротация на отделните линии.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker