Ботев ПловдивФиналътФутбол

В Ботев искат допинг за финала, раздават по 10 бона на човек за победа

Ръководството на Ботев Пловдив ще поиска допинг контрол за финала за Купата на България срещу Лудогорец. Това съобщиха източници от пловдивския клуб. Жълто-черните ще платят необходимата такса за това.

Шефовете на канарчетата прибягнаха до искания за допинг контрол и по време на градските дербита с Локомотив. Началниците на Ботев уточниха, че нямат задни мисли, а просто се възползват от своето право. “Това не е новост, правено е и друг път”, коментираха от
жълто-черния щаб.

Премия от по 10 000 лева на човек ще получи всеки футболист на Ботев, ако канарчетата спечелят Купата на България. Тази информация изтече от кулоарите на пловдивския клуб. Битката за трофея е в четвъртък от 19:15 часа на стадион “Лазур” в Бургас. Рефер е Георги Йорданов, а негови помощници ще бъдат Крум Стоилов и Иво Колев. Играчите са получили уверения от своите шефове, че ще останат доволни, ако победят и зарадват феновете с трофея. Това е най-големият бонус, обещаван на жълто-черните този сезон. На мача в Бургас ще присъства и собственикът на клуба Цветан Василев. Той вече гласува доверие на треньора Станимир Стоилов и за следващия сезон.

Според информация на “Тема Спорт” за същата премия от по 10 хиляди лева ще играят и съперниците на канарчетата от Лудогорец.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker