бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

В Англия сравняват Неделев с Гарет Бейл

Английският журналист Матю Неш лепна на Тодор Неделев прякора Българския Гарет Бейл преди още на Острова и да са видели очите на таланта. На осмицата от “Ботев” (Пд) е посветен обширен материал под заглавие “Пет факта за целта на “Тотнъм” Тодор Неделев” в сайта HITC. Според медията трансферът ще е за 5 870 000 паунда (6,84 млн. евро).

В текста се откроява: “Стилът му е подобен на Бейл. Неделев е в страхотна форма. Вкара 2 гола срещу казахстанския “Астана” в Лига Европа и 4 гола в 5 мача в шампионата.”Интересът на “Тотнъм” към Неделев е потвърден лично от мениджъра на “шпорите” Андре Вилаш-Боаш пред пратеника на “Сън” Майк Макграт на мача с “Динамо” в Тбилиси (5:0 в четвъртък) за Лига Европа.
Вече градят за Бейл сцена на “Бернабеу”

Вчера на стадион “Сантяго Бернабеу” работници приготвяха сцената за представянето на Гарет Бейл. Но до късния следобед подписи по оста “Реал” (Мадрид) – “Тотнъм” липсваха.

“Цялостно споразумение”, потвърди обаче испанският в. “Марка” в заглавие, че всичко е договорено.

Бейл е чакан в Мадрид от контракт за 6 сезона срещу 10 млн. евро чисто на година. Заплатата на уелсеца е най-висока в клуба и равна на тези на Кристиано Роналдо и Кака.

В последните часове се тръби най-вече за 99 млн. евро трансферна сума, без да се включва “бял” футболист като бартер в сделката.

В очакване на Бейл дори още вчера сутринта обявиха за продажба негови фланелки с №11 в онлайн магазина на “Реал”. Грешката е на фирмата за екипировка на “балета”, която управлява феншопа. Иначе официално клубът няма №11 – пази го за новака.

Британски медии тиражираха, че трансферът на Гарет е забавен от… Жозе Моуриньо. Бившият треньор на “Реал” и настоящ на “Челси” отправи оферта от 37,3 млн. евро за Вилиан от “Анжи”.

А бразилското ляво крило се смяташе за спазарено срещу 34,3 млн. евро за “Тотнъм”, където да замести Бейл. Именно опасността “белите” от Лондон да изпуснат Вилиан протакала подписите за уелския футболен принц.

“В следващите дни сделката ще стане факт”, прогнозира “Марка”. Завчера обаче се пишеше за петък като “Ден Х” за новия световен рекорд в трансферите.

Труд

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker