Извън БългарияФутбол

В Англия смятат, че Барбатов е на 217 години!

Димитър Берабтов скоро ще навърши 36 години, което си е наистина достолепна възраст за професионален футболист. Поради тази причина в Англия решиха да си направят шега с това.

В последните часове на траснферния пазар се появи информация, че българинът може да премине в Съндърланд. Мениджърът на “черните котки” Дейвид Мойс обяви, че едва ли ще подсили състава си с някого от свободните агенти, които са на разположение.

Но това не попречи на вестник “Гардиън” да се избъзика с Бербатов, казвайки че вече е прекалено стар за футбола.

“Виждаме, че Съндърланд са на пазара в търсене на нов нападател, но вече опциите са само сред свободните агенти. А като гледаме възможностите там, чашата им май е наполовина празна. И от какво могат да избират “черните котки”? Само погледнете – Виктор Аничебе, свършилият Емануел Адебайор, 217-годишният Димитър Бербатов и, О! забележете, Никлас Бендтнер”, пише Гонг, цитирайки английският Гардиан.

Тази година българинът среща сериозни трудности да си намери отбор, въпреки че отклони няколко оферти от близкия и по-далечен Изток. Самият той е обявявал, че иска да поиграе още една година на високо ниво, но по всичко личи, че това няма да се случи в английската Висша лига.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker