Ботев ПловдивФутбол

Вчера се проведе среща между Цветан Василев и част от феновете на Ботев

Уважаеми Ботевисти,

На 26 май се проведе среща между г-н Цветан Василев, представители на Сдружение ПФК Ботев, Клуба на привържениците и различните фракции в “жълто-черната” публика. На срещата присъстваха президентът Иван Джиджев, административният директор Иван Йотков и членът на съвета на директорите Ангел Ванчев.

Бяха обсъдени инцидентите от финала в турнира за Купата на България. Становището на участниците в срещата е, че неприятните сцени по трибунитe са резултат от действията на малка група хора, които по никакъв начин не кореспондират с репутацията на “жълто-черната” общност. Клубът и привържениците са твърдо решени да работят съвместно за недопускане на подобни инциденти в бъдеще.

В свободен разговор бяха обсъдени въпроси, свързани с клубната структура и организация, развитието на детско-юношеската академия и намиране на възможности за по-тясно сътрудничество между клуба и неговите привърженици.

ПФК Ботев АД

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker