Ботев ПловдивТопФутбол

Вратар на Ботев няма загуба от Локомотив!

След като Хидайет Ханкич си изкара пети жълт картон от началото на сезона при загубата от Септември Сф, вече бе ясно, че в дербито на Пловдив на вратата на „канарчетата“ ща застане Георги Аргилашки.

През този сезон българският вратар изгуби битката с Ханкич за титулярно място, но сега му се отдава отличната възможност да покаже какво може и да помогне на Ботев Пд в битката срещу големия градски съперник.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Справка в кариерата на Аргилашки показва, че до момента той има точно 100 мача в Първа лига, натрупани с екипите на Лудогорец, Пирин Бл, Beрея, Берое и най-вече с Ботев Пд. От тези 100 двубоя 3 са били срещу Локо Пд. Първият е с екипа на Верея през сезон 2017/18, който старозагорци печелят с 1:0 след гол на Валери Домовчийски, един от силните нападатели на Ботев Пд в последните години.

tribunasofia

Като футболист на „жълто-черните“ Аргилашки е играл в две дербита с Локо Пд. И двете са през миналия сезон. В едното Ботев Пд бие с 2:1 след голове на Виктор Генев и Джак Лейн, а Димитър Илиев връща едно попадение в 89-ата минута.
Другият мач през миналия сезон завършва 1:1. Голът за „жълто-черните“ отново бележи Виктор Генев, а Венсан Марсел изравнява за „смърфовете“. Аргилашки отново обаче не губи, като персоналният му баланс срещу Локо Пд от 3 мача е 2 победи и 1 реми. Тази тенденция няма как да не радва бултрасите.

„Мач Телеграф“

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker