ВолейболДюшИзвън България

Волейнационали до 18 години ще представят България на младежката Балканиада

Националният отбор по волейбол на България за юноши под 18 години, чийто селекционер е Христо Райчев, ще представя България на Балканиадата за младежи под 20 години, съобщава сайтът на Българската федерация по волейбол.

Турнирът ще се проведе във Върнячка Баня (Сърбия) от 23 до 27 август.

С това се дава шанс на по-младите волейболисти, на които през януари предстои квалификация за Европейското първенство през 2017 година да добият повече международен игрови опит.

Както е известно избраниците на Христо Райчев вече участваха с успех на една Балканиада, като спечелиха сребърни медали в турнира за юноши до 18 години, който се проведе в Добрич, пише Фокус.

„В момента уточняваме къде ще съберем момчетата за подготовка, започваме до ден-два. В разширения състав ще повикам и някои други състезатели, които не взеха участие на Балканиадата в Добрич. Искам да видя всички възможности преди евроквалификацията през януари 2017“, коментира треньорът Христо Райчев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker