Новини

Волейболният Локомотив подкрепи Христо Крушарски

4 коментара 📁 Волейбол, Локомотив, Локомотив - в, Марица - жени, Футбол 🕔30.март 2017
Волейболният Локомотив подкрепи Христо Крушарски

Волейболен клуб Локомотив изригна остро срещу намеренията на Община Пловдив да узакони завинаги ВК Марица на „Лаута“. В момента клубът дал на българския спорт величия като Каспар Симеонов, Петьо Драгиев, Петър Узунов, Златко Баев на практика е на улицата.

Това стана, след като волейболната зала на „Лаута“ срещу 130 лева наем е предоставена на ВК Марица, съобщава вестник „Марица“.

В залата са добре дошли и волейболистките на Димитровград, но за изконния домакин Локомотив място няма. „Черно-белите“ бяха изхвърлени и от залата на Спортното училище и на практика в момента са на улицата.

„Вече нямаме сили да се борим, а и не знаем срещу кой. От няколко месеца през ден ходим в общината. Обещават ни и в крайна сметка нищо. На практика волейболният Локомотив, който е донесъл толкова слава на България, е изхвърлен на улицата.

Когато Марица бяха без покрив, ние ги приехме на Лаута, а после те ни изхвърлиха. Ние не сме против Марица, може и да съжителстваме с тях, но те ни гонят.  Сега те имат лоби в Общината и получават, каквото си поискат. А нас кучета ни яли. Не мога да разбера тези хора в Общината защо не искат да възродим волейболния Локомотив. Ами, ако го направим въпреки тях и върнем старата слава, същите тези сигурно ще дойдат да се снимат с нашите деца.

Чудя се и на колегите от Марица с какво нахалство казват, че волейболната зала на Лаута не е в комплекс Локомотив. Те един ден може да кажата и че аз съм израснал не във волейболното Локо, а някъде другаде. Не съм очаквал подобна наглост. Това е все едно да пуснеш някой да живее у вас, а след това той да те изхвърли от дома ти.

Много ми допадна идеята на президента на футболния Локомотив Христо Крушарски, който иска да възроди дружеството, в което имаше равноправни спортове. За съжаление някои от тези клубове са се уредили и сега си кротуват. Ще ги питам какво ще правят, ако утре някой като шефовете на Марица ги налази и тях. Заставаме зад Крушарски и се надяваме да се намери приемливо решение за всички“, заяви Петър Узунов, президент на ВК Локомотив.

Скандалът между ПФК Локомотив Пловдив и община Пловдив избухна, след като в официално писмо зам.-кметът Димитър Кацарски уведоми, че от концесията на комплекса в „Лаута“ ще бъдат извадени значителни части. Общината има сключени договори за отдаване под наем на волейболната зала, тенис кортовете, лекоатлетическата зала и залите на втория етаж на стадиона.

Нещо повече – издадено е разрешително на ВК Марица да строи нова зала в комплекс „Локомотив“, която да бъде с две игрища.

Сподели тази статия с приятели

4 коментара

 1. 🕔 20:20, 30.март 2017

  ПЛОВДИВ 1926

  Абе вие нормални ли сте бе?
  В нашият комплекс,Марица да строят зали!Хахаа
  Клуб с 20 човека публика…
  Смешки жалки,ще ви изхвърлим от Лаута!!!
  Айде тогава ние,да им идем на стадиона и да го превърнем в наша тренировъчна база.
  Бахти смешките майна

  Отговори на този коментар
  Харесвам(10)Не харесвам(0)
 2. 🕔 13:42, 30.март 2017

  Локомотивец

  Както са тръгнали скоро ще ги пригази товарния ВЛАК !!!

  Отговори на този коментар
  Харесвам(12)Не харесвам(0)
 3. 🕔 12:17, 30.март 2017

  Аз

  Как си мислят от ВК Марица, че ще започнат да строят на Лаута..

  Отговори на този коментар
  Харесвам(12)Не харесвам(0)
 4. 🕔 12:09, 30.март 2017

  локо пд

  Скоро ще видят черно белите от близо ще ви паднат офисчетата майкави дейба утрепана

  Отговори на този коментар
  Харесвам(13)Не харесвам(0)

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *