ВолейболИз градаНационалиСъбития

Владимир Николов: Трябва да победим и Полша

Снощи Националния отбор по волейбол на България за младежи под 20 години победи Германия с 3:0 (25:23, 25:17, 25:17) в мач от четвъртия кръг от предварителна група 1 на Европейското първенство в Пловдив и Варна.

Двубоят се игра пред над 1500 зрители в зала “Колодрума” в Града под тепетата, като успеха бе чудесен подарък за празника на страната ни – 131 години от Съединението на България, което честваме днес.

Ето и какво каза след двубоя за сайта на БФВолейбол volleyball.bg селекционерът на тима Владимир Николов: „Успяхме да играем изключително дисциплинирано и да направим това, което е нужно, за да победим немците. Контролирахме от началото до края мача. Предстои ни най-важният двубой срещу най-добрия отбор на това първенство. Ако искаме да играем финална четворка трябва да победим Полша.”

Днес (7 септември) България ще изиграе последния си мач в групата срещу световните шампиони в тази възраст и лидер в потока ни – Полша. Двубоят е от 17:30 ч, Тимът на Украйна пък среща Германия преди това от 15:00. От резултатите в двата мача ще се определи кой ще последва Полша на полуфинали от Група 1.

Снимка: cev.lu

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker