ВолейболМарица - жениПловдивчани

ВК Марица търси своя талисман

Волейболен клуб Марица (Пловдив) обявява конкурс сред своите фенове и всички желаещи да проектират бъдещия талисман на клуба, съобщава страницата на клуба.

Избраният талисман ще забавлява публиката по време на мачовете на пловдивските волейболистки, ще стане неизменна част от имиджа на марката Марица, а и най-вероятно ще даде основата за ново прозвище на Жълто-сините.

За участие в конкурса ще се приемат, както напълно изготвени професионални графични проекти, така и добре обосновани идейни предложения в текстов вид или детски/любителски рисунки.

Впрегни своята креативност, изпрати ни своята идея и стани част от историята на ВК Марица или сподели тази обява с близките си, с приятелите си, в училището на детето си, в социалните мрежи и изобщо навсякъде, за да можем заедно да изберем възможно най-хубавия талисман!

Краен срок за подаване на проектите: 19 декември 2016.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker