Ботев ПловдивДербито на ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Вили Вуцов: Трите точки ме задоволяват, искам хората да си тръгнат щастливи от стадиона

Велислав Вуцов говори преди дербито на Пловдив днес, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg. Както е известно, ”канарчетата” посрещат Локомотив в събота от 17:00 часа на стадиона в Коматево.

“Предстои ни един тежък мач. Това е дерби и в тези мачове, който влезе да го играе като дерби ще се опита да играе по най-добрия начин. Това важи за нас, но и за противника. Нашите резултати са по-добри от тези на Локомотив. Сигурно се водим фаворит, но в дербитата почти няма фаворити. Ако единия отбор си помисли, че е фаворит и си помисли, че може да играе слабо стават други неща. Трябва да излезем в пъти по-добре и в пъти по-мобилизирани.

Убеден съм, че това трябва да се случи. Вярвам на играчите, че са подготвени добре. Трябва да бъдем спокойни. Пожелавам си да стане един футболен празник. Дано нашия отбор да покаже най-доброто, което може, и ако го покажем най-добре при всяко положение ще се поздравим с успех.

Добър е отбора на Локомотив Пловдив независимо, че не е там където искат да го виждат техните фенове в таблицата. Това е един отбор, който до 60-ата минута седи добре. Получават голове, които разцентроват играта им. Очаквам, че те ще бъдат мобилизирани по много добър начин.

Пожелавам на всички хора, които гледат мача да изпитват удоволствие. Дано да забравят омразата, ако има такава помежду им. Футбола е радост и забавление. Дай боже по-добрия да изпита успех и дано това да е нашия отбор.

Двата отбора са нови. Ако някой не разбира мача и не го оцени, това си е за негова сметка. Това са по-млади момчета и по-нахъсани за изява.

Росен Колев не тренира с топка, Гамагов е добре и ще попадне в групата. Предпочитам да имаме две-три положителни неща, за да можем да изберем най-доброто. Имаме добри нападатели и до момента нямаме мач без гол. Защитата ни е малко по-слаба. Не говоря само за защитниците, а за целия отбор. За атаката не се притеснявам, че ще вкараме. Не казвам гол, а голове.

Станислав Тодоров ни свири на Герена и бе много добър съдия. Три точки ме задоволяват, а като резултат… трите точки просто ми трябват. Искам хората, които обичат Ботев да си тръгнат щастливи от стадиона.

Радвам се, че искат да ми чуят мнението, но не знам дали ще ме накажат”, завърши той.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker