Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Вили Вуцов: Сигурен съм, че нашата вярна публика утре ще бъде 12-я играч (видео)

Днес се проведе пресконференция на Вили Вуцов в Бургас преди мача на Ботев Пловдив в ЛЕ срещу Санкт Пьолтен.

“Не знам какво е точното моментно състояние на отбора. При всякакво положение, знаете, че нашия клуб мина през известни промени. Аз съм третият треньор на Ботев за много кратко време. При всяко положение това ще рефлектира на футболистите, защото финансите и целите са били различни. Сега целите и амбициите на клуба са други. Запознати сте с проблемите на собственика на Ботев, но се надявам това да не окажа негативни влияние на футболистите.

В нашият клуб има футболисти, които взимат големи заплати и не могат да се осигурят същите средства каквито са били миналата година. Някой от тях искат да напуснат, някой от тях са готови на компромиси. Всичко това има положителна страна. Видях, че има много млади момчета, които са амбицирани. Исках да имам една седмица повече и нещата щяха да бъдат по-добре. В никакъв случай не съм уплашен. Спокойствие ми дава факта, че проведох разговори с абсолютно всички чужденци и те са готови да играя за клуба утре. Надявам се утре да се представим добре. Сигурен съм, че нашата вярна публика ще ни подкрепи и ще бъде нашия 12 играч. Нашите футболисти с дух и с амбиция се надявам да зарадват феновете.

Аз не съм от хората, които ако стане по-тежка ситуация да се притесняваме. Ботев ще върви напред. Когато знаем, кои футболисти ще напуснат тогава ще говорим за друго.

Хамза не е картотекиран. Има голяма вероятност в отбор, който играе в Лига Европа затова няма да разчитаме на него. Той искаше да вземе участие в двубоя, но ние преценихме, че е по-добре да не го използваме, за да може да си намери по-лесно клуб. Доре е националния отбор на Конго. Вандер няма работна виза и също не може да бъде картотекиран. Всички други са здрави и са готови.

Гледахме 3 мача на Санк Пьолтен. Запознах се изключително подробно. По-важното за нас е ние какво ще представим, отколкото противника. Надявам се ние да сме фаворити. Отбора на Санкт Пьолтен е един добре организиран и компактен отбор, който проявява голяма дисциплина в защита и атака. Ние имаме по-добри футболисти. Проблемите не пречат да сме отбор. Вярвам в моите футболисти и съм спокоен. Искам всички, които утре ще ни подкрепят да знаят, че този отбор има бъдеще. Аз съм убеден, че всичко ще се реши във втория мач. Първи мач в голям клуб е важен за всички. Имаме нужда от успех утре.”, това заяви старши-треньорът на Ботев Пловдив.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. напред Канари,мачкай Вили,напук на всички хейтъри,ние вярваме във вас и ще бъдем докрай с този велик клуб-ЗАЩОТО ТОЙ НЕ УМИРА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker