Футбол

Виктория Арабаджиева, ПП-ДБ: Край на поредните копки в спорта, ще завършим стадионите-емблеми прозрачно и ефективно

Кандидатът за общински съветник на Пловдив от партията ПП-ДБ – Виктория Арабаджиева сподели, че заедно с нейния екип ще направят всичко възможно, за да може стадионите-емблеми в града под тепетата (Лаута и Колежа) да бъдат завършени, както и залата на бул. “Дунав” и басейн “Младост”.

„Общината отпуска немалко пари за спорт, но те се изразходват неефективно. Бюджет има и винаги е имало, въпрос на експертиза и желание за правилното му управление. Пловдив има спортна инфраструктура, но в последните три десетилетия стопанисването им от досегашното управление е изключително ниско и всички го виждат – разрухата е голям.“ – споделя Виктория Арабаджиева, кандидат за общински съветник от коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“.

“Христо Стоичков, Христо Бонев, Йордан Йовчев, Стефка Костадинова и Асен Златев са само малка част от гордостта на България и Пловдив на световната карта със спортни постижения.

Пловдив е известен като град на спорта, но за съжаление в последните години постиженията са по-скоро фойерверк с намигане от миналото, отколкото реално развитие в бъдещето. Градът значително изостава в развитието на масовия спорт, което се дължи, както на липса на база, така и на организация за това.

profittips-the best football tips

„В програмата на новия общински съвет, с екипът ми не просто обещаваме, но категорично се ангажираме да работим за правилното подобрение на спорта в града, в полза на всички граждани и спортисти, които да се развият в нормални условия, а не в разруха.“

„Започнати и недовършени са много обекти, с които новата градска управа ще трябва да се справя и то при огромната задлъжнялост на общината.“ Виктория Арабаджиева казва, че въпреки трудностите, ако бъде подкрепена от хората в спортните среди и бъде избрана за общински съвет, с нейния екип ще се справи със завършването на стадионите-емблеми “Локомотив” и “Христо Ботев”, залата на булевард “Дунав” и басейн Младост. Без поредната копка. „Нещо повече – знаем как да стопанисваме тези обекти, по начин приемлив и справедлив , както за ползвателите, така и за останалите граждани без те да бъдат ощетявани като данъкоплатци.“ – споделя тя.

Според Виктория, държавата също трябва да се включи и твърдо заявява, че ще се възползва по максимално добър начин, включително и със съфинансиране от Община Пловдив за възраждане на ученическите първенства по футбол, баскетбол и волейбол. Изграждане на поне една лекоатлетическа писта, тъй като Пловдив в момента не разполага с нито една.

Ключов приоритет също така ще бъде отдаване под наем и концесиите на спортни обекти и съоръжения при строги правила с една основна цел – достъпен спорт и предоставяне на възможности за активен начин на живот за всички съграждани!

Нека не разрушаваме мостът между историята на нашите велики спортисти и бъдещето на нашето поколение! Аз съм Виктория Арабаджиева и ще бъда вашия глас в новия общински съвет! Подкрепете ме с номер 66 и преференция 117 в бюлетината за общински съветници”, пише Виктория Арабаджиева в личния си профил в социалната мрежа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Снимка: Фейсбук

HIT WIN в WINBET – 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 бр. Безплатни Игри

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker