Ботев ПловдивФутбол

Вижте при какви условия Мъри остана в “Ботев” (Пд)

Станимир Стоилов остава на поста треньор на “Ботев” (Пловдив).

Мъри е имал в късния следобед среща със собственика на “канарчетата” Цветан Василев. Разговорът се е състоял в офиса на бизнесмена в София.

Босът категорично е отказал да приеме оставката на Станимир Стоилов и е настоял той да продължи да работи в отбора.

От своя страна обаче Мъри е поставил условия, които Василев е приел. Ако не те са били изпълнени, наставникът със сигурност щеше да напусне и утре нямаше да води “Ботев” при гостуването му на “Левски” в мач за първенство.

За какво точно става въпрос?

Стоилов е поискал пълната спортно-техническа власт. Неговото желание е между него и Цветан Василев да няма никакви други хора. Второ – треньорът е настоял до тима да не бъдат допускани част от фенове, които, според него, само пречат, а не помагат.

Желанията на Мъри Стоилов са били приети. Василев обаче е заявил, че ще бъде безкрайно доволен, ако “Ботев” успее да спечели Купата на България. Което означава, че крайната цел – участие в Лига Европа през есента, остава.

Също така двамата са коментирали и евентуални трансфери през лятото, тъй като преди няколко дни в “Ботев” е пристигнала конкретна оферта към един от основните футболисти.

“Блиц”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. Мъри стягах се защото ти си си виновен за всички,не се прави на ударен за негативизми и такива неща ;)

        1. Ама много разбираш от схеми на игра, ама много. Прав е Мъри, само акъл се дава и само пречат разни пишман разбирачи. Работата на феновете е да подкрепят, а не да редът състава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker