бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Вижте какво заяви Сърджан Лукин след като бомба гръмна до него по време на дербито

Двубоят от 34-я кръг на “А” група” между отборите на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив бе белязан с грозни сцени.

Привържениците на Локомотив решиха да вземат по-крайна мярка, за да изразят протеста си срещу управлението на Константин Динев. Ултрасите на “черно-белите” хвърлиха множество бомби по терена в резултат на, което срещата бе прекратена.

Главният рефер Георги Кабаков взе крайното решение да прибера футболистите след като една бомба гръмна в опасна близост до защитника на Ботев Пловдив Сърджан Лукин. За няколко секунди той се хвърли на тревата, но след това се изправи.

“Мачът започна тежко. Още в първите минути от сектора с фенове на домакините изхвърчаха множество бомби, димки, банани и всичко, което са имали подръка. Малко по-късно двубоят продължи, но до 41-та минута, когато, за наше съжаление, хвърлиха още няколко бомби. Една от тях се взириви на половин метър от мен.”, това бяха първите думи на опитният централен защитник на Ботев.

“Бях много уплашен. Реферът дойде при мен, за да ме попита как се чувствам. Аз му отвърнах, че съм добре. Той реши да прекрати временно срещата, за да види дали страстите по трибуните ще стихнат. Футболисти и хора от ръководството на Локомотив отидоха да говорят с феновете на спрат, но те не ги послушаха и продължиха протестите си срещу собственика на клуба. Тогава се взе решение двубоят да бъде прекратен.”, завърши Лукин пред румънската телевизия Dolce Sport.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker