бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Вижте защо Сашо Станков скочил на шведите

Старши треньорът на Локомотив Пд Александър Станков дълго време след края на прекратения мач с ИФК Гьотеборг не желаеше да коментира ситуацията, след която главният съдия прекрати срещата.

Това, което се вижда на видеозапис от последните минути е, че Станков и човек от скамейката на шведите си разменят реплики от близко разстояние и в един момен треньорът на Локомотив посегна към човека от Гьотеборг, което предизвика напрежението довело да спиране на мача от страна съдията, споделя “Гонг”.

Някои от футболистите на Локомотив твърдят, че съдията им казал, че просто свири по-рано край на мача, защото напрежението се покачило, а резултатът бил категоричен в полза на шведския тим.

Самият Александър Станков единствено сподели, че е бил предизвикан и попита какво би направил човек, който е псуван на майка.

От щаба на Локомотив се опитаха да разберат от съдията защо е свирил края по- рано, но от организаторите на турнира не разрешиха на рефера да говори.

След загубата от Гьотеборг, Локомотив ще играе за трето място с шампиона на Китай Гуанджоу, който загуби с 0:2 от Динамо Букурещ. Румънският тим и Гьотеборг играят финал на турнира.

Вижте видеорепортаж с головете и ексцесиите от двубоя Локомотив – Гьотеборг

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker