Ботев ПловдивФутбол

ВИДЕО: Хамза записа 14 минути в луда контрола срещу Белгия

Нападателят на Ботев Хамза Юнес записа втория си двубой за националния отбор на Тунис. Юнес игра 14 минути срещу участника на Мондиала Белгия в Брюксел. Белгия игра в двубоя с всичките си звезди Куртоа, Ван Буйтен, Компани, Вертонген, Азар, Фелайни, Миралас, а като резерви се появиха Чадли, Мертенс и Лукаку.

Двубоят беше повече от любопитен, първо в 24-та минута гигантска градушка прекъсна двубоя, а малко преди подновяването на играта и двата тима да се върнат на терена, фен на Белгия навлезе на терена и беше изведен от стюардите. В 63-та минута Амар Джемал от Тунис беше изгонен, по доста любопитен начин, след като той не беше влезнал на терена и беше изгонен от резервната скамейка на тима.

В 76-та минута Хамза Юнес влезе на мястото на Фахредин Бен Юсеф, но беше сам в атаката на Тунис, след като Белгия натисна сериозно своя съперник. Хамза все пак успя да си спечели фаул, но след изпълнението на негов съотборник не се случи нищо интересно пред вратата на белгийците. Белгия успя да измъкне победата в 89-та минута халфът на Тотнъм Насер Чадли изведе чудесно крилото на Наполи Дрийс Мертенс и той отбеляза победното попадение за своя тим. За капак една от звездите на тима Ромелу Лукаку, който влезе в 63-та минута получи контузия в добавеното време на двубоя и беше заменен от Аксел Витцел. И така головата машина е под въпрос за Мондиала.

Това беше втора среща за Хамза в рамките на 2 седмици за националния отбор и отново срещи участник на Мондиала. Преди седмица той игра 4 минути при победата над Южна Корея с 1:0 като гост, а днес игра от 76-та минута.

Хамза и Феребори Доре ще се присъединят към лагера на Ботев директно в Австрия, а играчите на “канарчетата” летят в 13:05ч. за Виена.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker