Баскетбол

ВИДЕО: Скандален бой на баскетболен мач у нас

Левски Лукойл и Балкан ще доиграят утре мач №2 от финалната серия в мъжкото баскетболно първенство. Двубоят беше прекратен в 37-ата минута при резултат 66:59 за „сините“. Напрежението ескалира, след като от агитката на столичния тим хвърлиха предмет по пейката на Балкан. Гостите отговориха на провокацията и феновете тръгнаха да търсят саморазправа. Те едвам бяха удържани от стюардите да не нахлуят на игрището. В осмирителната акция се включиха Константин Папазов, асистентът му Димитър Ангелов и някой от играчите на Левски Лукойл.

Условието срещата да продължи беше зрителите да напуснат залата. Агитката на гостите обаче категорично отказа и след като мина един час, както е по правилник, беше взето решение, оставащите три минути да се доиграят утре от 18,00 часа отново в з. „Универсиада“, но без публика.

За пръв път двубоя беше прекъснат малко преди почивката. Причината отново беше „синята“ агитка, която беше настанена зад пейката на гостите. Феновете започнаха да хвърлят най-различни пренети по играчите на Балкан, които избягаха в центъра на терена. Съпругата на кмета на Ботевград и дъщеря на легендата на Балкан Венцислав Славов – Стефка слезе до пейката на Левски, последва спречкване с помощника на “сините” Димитър Ангелов. Славова бе издърпана встрани лично от съпруга си Иван Гавалюгов, а Ангелов отиде да й се извини.
Напрежението в залата все пак утихна и втората част завърши нормално.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker