бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

ВИДЕО: Луков: Разликата между нас и Лудогорец са 15 милиона бюджет, победа в дербито ти носи няколко месеца спокойствие

Стражът на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков даде обширно интервю пред “Канал 3”, в което говори за емоциите след спечелената Купа на България, ситуацията около заболелите с коронавирус, подготовката за новия сезон и пловдивското дерби.

„Много сме щастливи всички. Работим усърдно и вдигаме постоянно летвата. Надяваме се да покажем едно много добро представяне в Европейските турнири и да се класираме отново добре в първенството”, започна Луков.

“За радост, всички вече са добре. Всички резултати от изследванията в отбора вече са отрицателни. Всички се чувстват добре и никой не е имал проблеми. Имаше само няколко човека, които са го изкарали по-тежко . Добре, че премина и се надявам да не се повтори. Ще бъде трудно, тестват ни през три дни. Шок не е имало. Нямаме избор. Важното е да нямаш симптоми и да го прекараш по-лесно. В целия свят върлува тази зараза и е невъзможно да се избегне. Тестовете не са приятни. Не се знае с тях кога и на кого пробата ще се окаже положителна, и кой ще попадне извън групата. Ситуацията е специфична и се надяваме бързо да се справим с нея.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Бруно Акрапович е страхотен професионалист и изисква много от нас. Доста време сме с него. Свикнахме с неговите изисквания и в момента сме много сплотени. Той държи много на дисциплината. Не ни дава да се отпускаме и може би за това имахме такива резултати. Колектива е само негово дело. Той подбира характерите, които ща са част от отбора. Треньорът не гледа само футболистите какво могат на терена, за него е важно и отношението. При нас липсват интриги, не се делим на българи и чужденци. Всичко между нас е наред. Най-основното е колектива и дисциплината. За новият сезон трябва да се подготвим добре физически, да се пазим от контузии, а за резултатите ще видим в последствие. За да сме близо до нивото на Лудогорец, както каза Крушарски ни липсват едни 15 милиона. Нашите заплати не са големи. Почти всички взимаме едно и също.Всички знаем заплатите в Лудогорец какви са. Те могат да си позволят футболисти за 2-3 милиона. При нас разчитаме главно на свободни трансфери и е трудно да се намерят качествени състезатели, но се радвам, че го правят.
По отношение на шампионската титла ще се опитаме да сме им конкуренция, но това едва ли ще се получи.Надявам се да се борим за топ три, това са ни реалните цели. При нас се появи затруднение заради пандемията, но според мен не сме дорасли да се борим за шампионската титла. В момента се подготвяме за мача срещу Ботев Пловдив. Провеждаме тежки и усилени тренировки. Такива срещи те държат жив, защото знаеш, че срещаш вечният съперник още в първият кръг. Има едно много приятно чувство у нас. Победа в дербито и след това има няколко месеца спокойствие. Мислим първо за мача ни с Лудогорец, но все пак знаете, че дербитата се чакат с нетърпение. Надяваме се и след мача да сме със същите приятни емоции. Дербито си е дерби.Хората ти се радват в града или обратното те питат , защо не сме успели. Винаги е добре да се печелят такива мачове. С оглед на новият формат на Лига Европа всичко е на късмет. Изправяме се в една среща срещу неясен противник. Не се знае кой ще е гост и кой ще е домакин. Надяваме се да се класираме по-напред .

Аз се чувствам добре в България. За сега нямам конкретни оферти, но ако се появят такива, ще седнем с ръководството и ще говорим. Надявам се тази година да вдигнем още една купа.

Избягвам да коментирам други отбори. На Левски им пожелавам успех и по-бързо да излязат от трудната ситуация, в която са в момента. Българското първенство би загубило много , ако отбори като Левски и ЦСКА не са в него. Без ЦСКА не беше същото в първа лига, когато бяха изпаднали. Те са двата отбора с най-голяма фенска маса .

Не е същото без публика. На финала за Купата на България беше много емоционално, именно и заради привържениците. Пет дни по-късно играхме същия мач, но беше коренно различно. След като играем на открито не мисля , че би било проблем да няма запълнен някакъв капацитет от стадиона. Обявиха, че заради финала е пламнала зараза, но аз не съм съгласен. Не мисля , че в една дискотека е по-безопасно, отколкото на стадиона. Там хората са на близко разстояние, развълнувани са ,прегръщат се. Ние, ако вземем Суперкупата на България няма да ходим на дискотека. Няма да излизаме никъде, ще отидем на закуска. Море няма да има тази година, а само тежки тренировки. Ще изнудим старшията поне да плати закуската”, завърши стражът.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker