Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Локо привлича испански халф, минал през Барселона

Испански халф, минал през дублиращия отбор на Барселона, е последното ново попълнение на Локомотив. Черно-белите са договорили 26-годишния Мигел Анхел Луке.

Новината бе съобщена от каталунският сайт regia7.cat . За последно той е играл в местния Манреса в първенството на Каталуния, което обаче не е под егидата на ФИФА.
Мигел Анхел Луке е роден на 23 юли 1990 година в Сабадел, Испания, висок е 180 сантиметра, тежи 63 килограма. Започва да тренира в школата на Еспаньол, а оттам преминава в академията на Виляреал. Той обаче стига само до третия тим на жълтата подводница. След това Луке преминава през втория отбор на Барселона и резервния тим на Алмерия. През сезон 2011/12 вече е част от дубъла на Атлетико Мадрид, за който изиграва 13 мача и вкарва три гола в Сегунда Б. От 2012 до 2014 година Мигел носи екипа на унгарския Академия Пушкаш.

През миналия сезон Анхел е част от втородивизионния Рапид Букурещ. За румънския тим е несменяем титуляр – играе в 28 шампионатни двубоя, в които обаче не успява да се разпише. През лятото решава да смени страната, след като Рапид не успява да влезе в елита. Той отива в италианския Катания, но скоро след това се прибира в родината си. И през есента, за да поддържа форма, играе за аматьорския Манрес. Вчера местните медии съобщиха, че играчът е напуснал Манреса, за да продължи кариерата си в Локомотив Пловдив.

Новината е на колегите от вестник “Марица”, а ние от TribunaPlovdiv.bg ще пропуснем да последваме примера на други да плагиатстваме чужди материали и да преиначаваме интервюта.

Miguel Angel LUQUE pequeños detalles del jugador (temporada 2015-2016) from miguel angel luque on Vimeo.

Подобни

3 Коментара

  1. дано да го бива че нямаме добър трансфер от ужасно много време.Последно Серджо взехме и си струваше.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker