бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Локомотив се класира за финалите на републиканското първенство

Децата на Локомотив постигнаха драматична победа в рядко интригуващ и атрактивен бараж за попълване на 16-те отбора, които ще се борят за републиканското първенство при набор 1999. По пътя за финалите преди седмица момчетата на Апостол Костадинов се разправиха с Арда (Кърджали) с 8:1, но вчера на неутралния терен в Елхово, „черно-белите” имаха далеч по-претенциозен съперник в лицето на Черноморец (Бургас).

Положенията пред акулите валяха през целия мач, а ударите към пловдивската врата бяха вяли и хаотични и могат да се преброят на пръстите на едната ръка. На два пъти през първото полувреме децата на Локомотив можеха да поведат, но завършващия удар изневеряваше. В последната минута на полувремето дойде и най-спорното положение в мача, когато удар на Ерол Дост се насочи към мрежата, но от гол-линията бе избит от защитник в синьо, оставайки сериозни претенции за игра с ръка.

И през вторите 35 минути двубоят се игра само на една врата, но по типичен локомотивски късмет, бургазлии получиха помощ от фортуна, при остро центриране на техния капитан, прехвърлил лошо пласиралия се вратар на пловдивчани и последвал рикушет от гредата в главата му последван с гол за символичния гост. Студения душ за Апостол Костадинов и момчетата му не ги смути, даже напротив. Последва лудо настъпление към противниковата врата, където най-деен бе левия бек Айхан Исиф, който на няколко пъти навърза отбраната на Черноморец, с последвал голов пас към съотборниците му. 120-секунди отне на Локомотив да отговори на гола пасив, като първо Неделчо Стоянов завърши с гол пробива отляво на Исиф. Няколко минути по-късно Иван Домусчиев довкара кълбото, за да донесе важния победен гол за „черно-белите”. За да си спестят драмата до края на мача, играчите на Локомотив завършиха и с трети гол на Стоянов, което сложи точка на един наистина интересен, красив и атрактивен мач.
Утре, вторник, в София ще се изтегли жребият за осминафиналите от надпреварата, където чакат най-добрите отбори в България за тази възраст.

Междувременно неделния ден, в който локомотивската общественост празнува 10-години от спечелването на титлата от 2004-та година, две юношески гарнитури се представиха отлично по време участието на турнирите си. В Калояново, набор 2002 вдигна купата за първо място, след като отстрани на финала тима на Кършиака с 1:0. По същото време в София, малчуганите от набор 2005-та година извоюваха третото място на силния турнир за „Купата на Супергероите”. По пътя към медалите водения от Красимир Димитров и Иван Терзийски тим победи отборите на Левски (София), Левски (Раковски) и Сливнишки герой, като допусна минимална загуба единствено от Славия. Малкият „смърф” Даниел Маджаров събра овациите на публиката, което му донесе приза за най-добър нападател в турнира.

lportala.net

Снимка, източник и видео: lportala.net

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker