бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

ВИДЕО: Локомотив допусна второ поражение в Турция, естонски голмайстор с дебютно попадение

Локомотив (Пловдив) загуби от Младост (Лучани) с 1:3 в третата си контрола в Анталия, Турция. Точен за “смърфовете” бе новото попълнение на отбора Ерик Сорга, който се разписа от дузпа.

Головете за Младост бяха дело на Никола Йоич (13, 46) и Марко Мирич (44).

В 8-ата минута бе създадена първата по сериозна опасност пред вратата на символичните гости. Джовани намери много добре Ивайло Димитров, който се озова на удобна позиция, но изстрелът му премина на сантиметри от целта.

В 13-ата минута сръбският тим откри резултата. Марко Мирич пусна майсторски пас към Никола Йоич, който наказа стража на Локомотив с точен изстрел от точката на дузпата. Вина за попадението имаше Милош Петрович, който реагира много мудно в ситуацията.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В следващите минути двата тима водеха играта предимно в центъра на терена, като до интересни ситуции не се стигна.

Евандро отправи не лош изстрел от дистанция, но стражът на сърбите успя да избие топката, след което я улови.

В 44-ата минута “смърфовете” направиха грешка в центъра на терена и платиха цената, която беше второ попадение. Адамович отне топката и изведе Марко Мирич, който с десния крак матира Кристиан Томов за 2:0.

До края на полувремето не паднаха повече голове и двата тима се прибраха на почивка при два гола аванс за сръбския отбор.

Второто полувреме започна по кошмарен начин за пловдивчани. Те допуснаха трето попадение, което отново бе дело на Никола Йоич. Резервата Илко Пиргов допусна много груба грешка, след като подаде топката директно на Йоич, който от близка дистанция разстреля вратаря на пловдивчани и отбеляза своя втори гол в контролата.

В следващите минути “смърфовете” опитаха да реагират, но така и не успяваха да затруднят втаратя на Младост. С няколко удара се отличиха Томашевич и Евандро.

bet365
В 84-ата минута Неманя Кош бе изгонен от главния съдия, който отсъди и дузпа. Зад топката застана Ерик Сорга, който отбеляза дебютното си попадение за Локомотив. Трябва да се отбележи, че Димитър Илиев постъпи спортментски, отстъпвайки правото на Сорга да изпълни наказателния удар.

До края на мача не паднаха повече голове и пловдивчани записаха нова загуба в контролите.

Снимка: Спортал

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker