Новини

(ВИДЕО) Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Има Господ и този път ще има български шамар

0 коментара 📁 Локомотив, Футбол 🕔13.август 2019
(ВИДЕО) Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg: Има Господ и този път ще има български шамар

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори веднага след срещата във френското посолство пред TribunaPlovdiv.bg

Той заяви, че подозира Страсбург като замесен за решението на френското посолство да не издаде виза на Стивън Езе. Парвиз Умарбаев също имаше такъв проблем, но той все пак получи виза. Босът на “черно-белите” се закани, че тимът му ще нанесе “още един български шамар” за френския футбол с елиминиране на Страсбург.

“Има Господ и гледа. Мисля, че този път ще има още един български шамар. Важното е да ги бием. Дали ще се класираме, не е важно. Обясниха ни, че това било процедура. Според мен Страсбург е замесен. Това не може да се случи без тяхна намеса. Написаха куп жалби. Сезирали сме УЕФА, ФИФА и Министерския съвет. Всички наши институции се намесиха. От УЕФА и ФИФА не съм сигурен. Вече всичко е свършило. Да чакаме мача и да се надяваме на успех”.

“Умарбаев има виза. Езе няма виза и дано не липсва. Това ще бъде мотивация за момчетата да излязат с балтията. Езе каза да го оставим да играе и ще продължи договора. Говорили сме с него. Той не е виновен, виновен е мениджърът. Тези лешояди са най-виновни в клатенето и мътенето на умове. Мисля, че това ще мотивира момчетата. Аз ще ги мотивирам най-много, като пристигна в четвъртък. Ще има нещо повече от премия за момчетата, ако победят”.

Сподели тази статия с приятели

Няма коментари

Съжаляваме, но няма коментари още!

В момента няма коментари за тази статия, но ти може да си първия, който ще напише мнението си.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *