Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: Разрушаването на “Спортклуб” тече с пълна сила, наляха бетона на “Южната” трибуна

Реконструкцията на стадион “Локомотив” продължава с пълна сила, видя репортер на TribunaPlovdiv.bg. Работниците се трудят усилено, въпреки по лошите метеорологични условия.

Работата по разрушаването на трибуна “Спортклуб” продължава, като седалките на нея са премахнати на 80%. Съвсем скоро предстои да бъде изградена рампа, по която тежката техника да се качи на върха на трибуната, за да бъде съборена изцяло.
До момента са премахнати и два от бетонните входове на “Спортклуб”, като в следващите дни ще бъде премахнат и третия такъв.

Междувременно бетоновите работи по “Южната” трибуна са към своя край, след като беше налят бетон и по последните редове на трибуната.

До края на годината ще стартира и наливането на 12-те бетонни колони, които ще държат козирката на трибуната. Усилията на работниците все пак ще бъдат насочени най-вече към подтрибунното пространство на съоръжението, където трябва да бъдат поместени съблекалните, стаи за съдиите, зали за пресконференции след като се започне работа и по централната трибуна.
Трибуна “Бесика” може да се каже, че е почти изцяло завършена. Там предстои да се помести феншопа на отбора, музея на клуба, както и изграждането на т.н ресторант. Всичко, което е нужно за откриването на трибуната обаче е напълно завършено.
Вижте още в прикаченото видео:

Бонуси като за Световно: 1 млн. ако си познавач в прогнозите + Безплатни Завъртания за всеки гол

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker