ЛокомотивФутбол

ВИДЕО: Ераносян: Това е една игра, а не война

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян говори след загубата на неговия тим от Берое (Стара Загора), предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Това е една игра не война. Проспахме първото полувреме, за разлика от второто. Ние си гледаме шестицата и дано да не допускаме повече грешки като тези днес.

Това, което говорим с футболистите в съблекалнята с футболистите не е редно да ви казвам. Както вие не ми казвате какво говорите с жена си у вас. Това е футбола, една игра е, не е война.

Не, ние не играхме този мач с мисъл за Лудогорец. Не дойдохме тук, за да отбием номера и да се разхождаме. Това е най-добрият отбор в България. Те са фаворити, но има традиции, които показват, че те не играят добре в Пловдив. Ще се надяваме донякъде на чудо, но това не значи, че ще излезем по бели гащи“, завърши той пред TribunaPlovdiv.bg.

СНИМКИ: Експериментът на Едо рухна безславно в Стара Загора…

Вижте фотогалерия от Берое – Локомотив (Пловдив)

Подобни

2 Коментара

  1. Мойте уважения към Едо,но имам един въпрос към него.До кога Локомотив ще играе за един така наречен ипИратор???Футбола е отборна игра,защо футболисти който имат възможност за удари от дистанция не го правят а все търсят Камбуров който вече е ясно за всички че не става.И последно вместо да подсили отбора той го направи леш,най-слабия отбор сме в великата шестица.Каква му е идеята да събере шампионския отбор ли????Те вероятно и те са в отлична спортна форма.

  2. Абсолютен некадърник нямам думи направо за тоя.Не знам само кой го е излъгал че става за треньор направо от както дойде е*а мамата на отбора.Едо ако си истински Локомотивец се махни и прекрати този резил!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg